Förvällda rödbetor på en sallatsbädd av ruccola och blad av rödbeta med en mild wasabivinägrette.
Gallring av rödbetor
juli 8, 2008 av mimmismat
Publicerat i Köksträdgården | Taggad förvällda, rödbetor | 3 kommentarer
3 svar
Lämna en kommentar Avbryt svar
Arkiv
Mest lästa inlägg
Kategorier
- Djurliv (6)
- Kallkällan (18)
- Varma drycker (10)
- Köksträdgården (104)
- Örtagården (6)
- Frukt och bär trädgården (28)
- Mammas pytt i panna (10)
- Mimmis skafferi (392)
- Efterrätter (58)
- Förrätter (23)
- Fikabröd (41)
- Matbröd (32)
- Sås och fonder (19)
- Smårätter (56)
- Tillbehör (23)
- Varmrätter (155)
- Mormors kakburk (6)
- Naturens skafferi (9)
- Okategoriserade (39)
- Produkt test (2)
- Reportage från bygda (42)
- Reportage utanför bygda (20)
- Skogens skafferi (16)
- Trädgårds-Tävling (2)
- Värmlandsmat (7)
Bloggportaler
Småskaliga mathantverkare
Värmlandsmat
-
Gör som 57 andra, prenumerera du med.
Det där gillar jag, mina rödbetor måste växa lite till men jag ska komma ihåg! Klumpade sig inte wasabin? Gjorde en dressing en gång som inte blev slät.
KarinW: Blandade bara i en mugg med en gaffel till den här lilla mängden. Större mängder, prova att köra i stavmixer.
Ja en mixer gör nog susen!