Ja, hej på er! Nu har jag fattat beslutet att jag ska ta upp mitt skrivande och fotande här på Mimmis Mat igen. Det har varit en minst sagt intensiv höst med många järn i elden, inte alltid bland kastruller och stekpannor, men nu känner jag mig åter redo att vässa kökskniven, pennan och sätta kameran på laddning.
Ni kommer precis som förr att bjudas på recept från i huvudsak Mimmi, mamma och mormor. Det är matlagning från grunden som gäller och det på bra råvaror som finns i mitt stora skafferi.
En härlig odlingssäsong ligger framför oss husbehovsodlare, vi har en massa nya spännande fröer som ligger och väntar på sådd.
Det kommer även att presenteras en hel del nytt här på sidan men det tänkte jag återkomma om lite senare. Håll utkik!
Med matglada hälsningar från ett berg i Värmlandskogarna
Mimmi
Kul att du är tillbaka det sätter vi stort värde på.
Ps. Har du fått tag på receptet till det Iranska räkriset som ni hade vi ett tillfälle.DS
Men vad härligt att du är tillbaka Mimmi, som jag längtat! Jag tänkte på dig intensivt idag när jag vattnade en torr pinne som varit din anisisop, den kommer nog inte igen. Förstår att ni är i full gång med odlingar i massor och jag har iaf varit ut på odla.nu och kollat.
Ha de fint/ kram Karin
Kul att du fortsätter nu efter vintern! Ska bli roligt o inspirerande o hålla ögonen på din blogg framöver.
Mvh Malin
Härligt att du är tillbaka!!!
Yes!
Välkommen tillbaka!
jätte kul att du är tillbaka!! 🙂
Jag behöver odlingsinspiration!
Men äntligen! Fast nu är det ju flera veckor sen du skrev det. Ta nu och sluta spela wordfeud och gör ett inlägg istället!
Någon påskspecialitet att rekommendera kanske??
/ Hälsningar från oss på Viktors i Sävast
Äntligen!
Kram från Björns