Dagens middag blev något så enkelt som korv med bröd. Det låter inte mycket för världen men det här blev den godaste slang jag ätit på mycket länge. Med mig från vår lanthandel kom jag hem med några tjocka kryddiga korvar. Det bästa var att mannen hade en deg på jäsning så jag beställde några korvbröd. Annars är det ju korven som är godare än brödet men i det här fallet blev det tvärtom. Så goda korvbröd som jag nu fått smaka blir det svårt för mannen att slippa korvbrödsbagarens roll.
Mannens goda nybakade korvbröd. Hundra gånger bättre än köpes, jag lovar.
Dagens Coleslaw
Vitkål
Morötter
Yoghurt, tjock
Majonäs
Dijonsenap
salt och peppar
1. Riv vitkålen fint med osthyveln. Riv morötterna grovt på järnet.
2. Blanda lite majonäs och rör ner av yoghurten så att grönsakerna binds ihop,
3. Smaka av med dijon, salt och peppar beroende på hur mycket sting du vill ha.
4. Passar förträffligt gott ihop tillsammans med en god korv och nybakat korvbröd.
Enkelt kan verkligen vara jättegott & vissa dagar är det ju så skönt att få maten klar fort & bara få njuta!
Jag blev då sugen ! 🙂
Så himlarns gott ! 🙂
Mumsigt med Coleslaw !
Så läckert!! Kommer det något recept på korvbröden?
Sandras Drömkaka, va kul att du blev sugen! 🙂
Carro, jo tack det smakade mums! 🙂
kryddburken, jag får fråga mannen om han röjer sitt recept. 😉
[…] de flesta på fall. Att det kan bli en ännu godare stund med hembakade korvbröd berättade jag om igår. En insikt som fick mig att konstatera att köpta korvbröd inte alls är så goda som man kan tro, […]
Det é så gott me coleslaw!!
[…] sträng med en god och grov senap ovanpå räcker gott och väl. Om man vill ha en sallad på säsongens färska kål fungerar den här riktigt bra i lag, som det heter på […]