En efterrätt som kom till efter ett av julens grötkok. Är inte själv så väldigt förtjust i gräddig ris ala malta så därför tillsatte jag lite vaniljyoghurt och vaniljsocker till tomtegröten. Bums så blev det en lite lättare malta. Den här varianten serverade jag med lite frukt och rostade hasselnötter som rullats i choklad. Hoppas det smakar med detta förslag på risalamaltaalamimmi.
Ris ala malta på vaniljyoghurt
januari 9, 2008 av mimmismat
Publicerat i Efterrätter | Taggad recept, ris ala malta, risgrynsgröt, rostade hasselnötter, tomtegröt, vaniljyoghurt | 2 kommentarer
2 svar
Kommentera Avbryt svar
Arkiv
Mest lästa inlägg
Kategorier
- Djurliv (6)
- Kallkällan (18)
- Varma drycker (10)
- Köksträdgården (104)
- Örtagården (6)
- Frukt och bär trädgården (28)
- Mammas pytt i panna (10)
- Mimmis skafferi (392)
- Efterrätter (58)
- Förrätter (23)
- Fikabröd (41)
- Matbröd (32)
- Sås och fonder (19)
- Smårätter (56)
- Tillbehör (23)
- Varmrätter (155)
- Mormors kakburk (6)
- Naturens skafferi (9)
- Okategoriserade (39)
- Produkt test (2)
- Reportage från bygda (42)
- Reportage utanför bygda (20)
- Skogens skafferi (16)
- Trädgårds-Tävling (2)
- Värmlandsmat (7)
Bloggportaler
Småskaliga mathantverkare
Värmlandsmat
Gillar du att baka så titta in på min sida mvh Daniel
Trevligt att du tittar in i min boning. Jag bakar mest efter min mormors gamla recept. Det är mitt ”mission” just nu.
Mimmi
🙂